menu

Sōkaigi (1998)

Alternatieve titel: Soukaigi

mijn stem
geen stemmen

PlayStation / PlayStation 3 / PlayStation Portable / PlayStation Vita
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door Yuke's
Uitgegeven door Square Enix en Square

In december van 1998 veroorzaakt een ontploffing op Mount Fuji een kettingreactie van uitbarstingen, die in een klap 14% van de Japanse bevolking wegvaagt. Uit deze uitbarstingen schieten vreemde vuurballen, die, als ze op aarde neerstorten, grote stenen pilaren uit de grond doen verschijnen. Deze pilaren, Garan genaamd, blijken de tombes van eeuwenoude halfgoden, de Yorigami, die nu de tijd rijp achten de aarde weer over te nemen. Help studente Mizuho Mikanagi en haar vrienden om deze apocalyps te voorkomen.

zoeken in:
avatar van Vincentvalentine
Ik geloof nooit dat deze met een retail release naar Europaof Amerika komt. Mocht dat wel gebeuren dan eet ik mijn Playstation versie op.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:36 uur

geplaatst: vandaag om 16:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.