menu

The Inner World (2013)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Android / Apple iOS / Macintosh / PC / PlayStation 4 / Nintendo Switch
Adventure
single player

Ontwikkeld door Studio Fizbin
Uitgegeven door Headup

Robert brengt zijn dagen door als muzikant in het vredige Asposia. Tegen alle natuurkundige wetten in bestaat Asposia uit een holle ruimte met daaromheen een oneindige hoeveelheid aarde. Asposia ia afhankelijk van haar drie 'windfonteinen', welke voor zuurstof zorgen. Wanneer deze fonteinen echter één voor één uitvallen, en Robert samen met de mysterieuze dievegge Laura, wordt meegezogen in een wervelwind - is dit het begin van een groots avontuur waarin Robert het geheim van het verdwijnen van de wind moet ontrafelen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=KUsxp8w-R0c

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:28 uur

geplaatst: vandaag om 08:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.