Sorcery Saga: Curse of the Great Curry God (2013)

Alternatieve titel: Sei Madou Monogatari

1 stem

PlayStation Vita

Ontwikkeld door ZeroDiv en Idea Factory
Uitgegeven door Rising Star, Aksys en Idea Factory

Als afstudeerproject aan de school voor magie moet Pupuru op zoek naar een relikwie, welke verborgen ligt in de Mado Toren. In plaats van het relikwie vind ze echter een boek, vol geheimzinnige recepten. Wanneer ze één van deze recepten uitprobeert - met alle gevolgen van dien - wordt ze van school gezet. Pupuru is echter niet het type om bij de pakken neer te gaan zitten. Het curry restaurant naast haar school zit diep in de problemen. Ze besluit het restaurant een handje toe te steken door de hemelse Mado-Curry (een recept uit haar boek) op de kaart te zetten. Hiervoor moet ze echter eerst op zoek naar de vier legendarische ingrediënten.

En nog een niche RPG die binnenkort uitkomt op de Vita (Demon gaze is de andere)!! Cover lijkt op Disgaea, zelfde makers?

Op de tweede blik lijkt het wel redelijk kinderachtig, de special edition heeft een baby-lepel and zever-lap in de doos!

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Die Limited edition is inderdaad niet echt verzamelwaardig. Het is overigens wel de US editie door Aksys. Wij moeten het waarschijnlijk weer stellen zonder limited edition, maar laat ik daar in dit geval niet zo rouwig om zijn.