Kentucky Route Zero (2013)

Alternatieve titel: Kentucky Route Zero: TV Edition

PC / Macintosh / Nintendo Switch / PlayStation 4 / Xbox One / Android / Apple iOS / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Adventure

Ontwikkeld door Cardboard Computer
Uitgegeven door Cardboard Computer, Annapurna, iam8bit en Netflix

Conway, een vrachtwagenchauffeur, werkt als een koerier voor de antiekwinkel van een vrouw genaamd Lysette. Hij wordt ingehuurd om een levering aan 5 Dogwood Drive te brengen. Conway speurt samen met zijn hond de wegen van Kentucky af om het adres te vinden. Als Conway tot de conclusie is gekomen dat hij de weg kwijt is stopt hij bij een oud, pikzwart benzinestation, 'Equus Oliën'.

avatar van Thomas83
Dit ziet er toch best geinig uit. Een point & click-adventure met een stijl die me aanstaat.

avatar van threeohthree
Tja, al dat gelees. Blijft toch niet echt iets voor mij. Gelukkig weet Kentucky Route Zero dat te compenseren door ondanks het vele gelees, interessante personages te presenteren, enorm creatief met de gameplay is, maar ook zeker fantastisch sounddesign levert.

Het weet me toch te boeien ondanks dat het middel voor mij erg droge stof is. Heb overigens enkel nog maar Act 1 gespeeld, maar zal ook zeker Act 2 en 3 binnenkort gaan spelen. Wil het enkel zo goed mogelijk verdelen, want er zijn speculaties dat Act 5 pas tegen november een feit is.

Laten we hopen van niet.

avatar van Princess Piranha
Nu Act V eraan komt, gaat het er toch eindelijk echt gebeuren: Kentucky Route Zero TV edition! Eindelijk komt deze game nu ook naar de Switch. Ben heel benieuwd!

Kentucky Route Zero: TV Edition - Release Date Trailer - Nintendo Switch