menu

Dead Rising 3 (2013)

mijn stem
3,71 (14)
14 stemmen

PC / Xbox One
Action
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Microsoft

Meer dan vijftien jaar heeft Los Perdidos aan de zombieplaag kunnen ontsnappen. Maar wanneer ook daar de zombies door de veilige zone heen breken valt ook dit stadje ten prooi. Het duurt dan ook niet lang voordat de voltallige bevolking is veranderd in een meute zombies. Te midden van dit alles heeft mecanicien Nick zich staande kunnen houden, al zou daar wel eens snel verandering in kunnen komen. Om verdere verspreiding tegen te gaan besluit de regering het stadje binnen enkele dagen plat te bombarderen. Voor het zo ver is moet Nick zo snel mogelijk een weg uit deze verdoemde stad zien te vinden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=ObURLnfQxi4

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van ix-mario-x
hoop later komt dit ook voor ps3!!

ps3 sowieso niet, hooguit ps4

espimas83 schreef:
ps3 sowieso niet, hooguit ps4
hij komt ook niet op ps4 want hij is uitgegeven door microsoft dus alleen xbox one en heel misschien ook nog de pc omdat die allemaal van microsoft zijn

avatar van rudiger
Ik heb het een half uur volgehouden toen kwamen de zombies me de keel uit .
Niks voor mij deze game .

avatar van poeliehaze
4,0
Daarstraks uitgespeeld heb mij prima met vermaakt. Was zelf een beetje verslaafd als ik er mee begon te spelen kon ik niet stoppen. Zoveel leuke dingen in deze game. En gewoon heerlijk zombies killen en liters bloed. Kijk al uit naar deel 4!! Kan trauwens van deel 4 niets terug vinden op gamesmeter??

Even een vraagje.
Kan iemand mij uitleggen wat het verschil is tussen Dead Rising 3 en Dead Rising 3 Apocalypse Edition?
Is het enige verschil dat er bij de Apocalypse Edition DLC erbij zit? Zoja maakt dit veel verschil want de normale is bijna nergens meer te verkrijgen.

Wie kan mij helpen?

Nog steeds de game niet gehaald XD binnenkort maar is aanschaffen.
Wat ik me afvroeg: zit bij dit deel ook een timelimit net als de vorige? Ik ben namelijk erg van het explore En niet in 1x door het verhaal heel razen. Ik hoop daarom dat ze dat niet niet hebben.
Kan iemand mij hier antwoord op geven??

avatar van Grovonion
en nog een XOne (console-)exclusive voor de verzameling.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:43 uur

geplaatst: vandaag om 14:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.