menu

Cool Boarders 3 (1998)

mijn stem
3,47 (19)
19 stemmen

PlayStation
Sports
single player / multi player

Ontwikkeld door 989 en Idol Minds
Uitgegeven door Sony

Derde deel uit de Cool Boarders-serie, waarbij je dit keer uit dertien verschillende boarders, 22 borden en 34 parcoursen kunt kiezen. Race zo snel mogelijk naar beneden in de Boarder-Cross of slalom events, laat je mooiste tricks zien in de halfpipe, slope-style of big air events, of doe het allemaal tegelijk in de tournament mode.

zoeken in:
avatar van Hadouken
Erg toffe snowboardgame. Heb alleen dit deel gespeeld, maar ook de demo heel erg veel gedaan. Later de originele gekregen en vrij veel gespeeld.

avatar van basik
Enigste snowboard game die ik had voor de psx. Voor een snowboard game zat hij ook gewoon goed in elkaar. Nooit echt een betere snowboard game gespeelt..

4,5
neo (crew)
Ook voor mij de beste Snowboard game ooit. Het fijne was de flinke snelheid, een wat arcade achtig gevoel en vooral de kans om flink te stunten. De concurrentie deed zijn best, maar kon er niet aan tippen. Dat komt vooral omdat andere uitblonken op enkel bepaalde vlakken;Twisted Edge op N64 was zo mooier en fijner als racer, maar het ontbrak aan die fijne truukjes.

4,0
Inderdaad. Ik weet nog dat je van die toernooien had, en je had ook elementen waarbij je moest racen.. daar was helemaal niks aan. Maar het stunten was geweldig. Heb echt belachelijke sprongen uitgehaald bij dit spel.

Het speelde gewoon erg lekker, en zag er voor die tijd goed uit, dus gewoon een prima spel.

avatar van Duke Nukem
3,5
Ook leuk dat je met de L1 en R1 knop je tegenstanders in het gezicht kunt meppen.
Ik ben geen grote fan van snowboard spellen, maar deze heb ik wel een tijdje gespeeld.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:49 uur

geplaatst: vandaag om 10:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.