Solaris (1986)

Atari Video Computer System

Ontwikkeld door Atari
Uitgegeven door Atari

De gevreesde Zylons zijn terug, en ze proberen wederom het heelal te veroveren. Je doel is om alle Zylon ruimteschepen te vernietigen die je op je pad tegenkomt, de militairen te redden die zijn gevangen op de Zylon planeten en de planeet Solaris te verdedigen. Je ruimtevoertuig is voorzien van een warpfunctie die gebruikt kan worden om tot de verste sectoren van de Melkweg te geraken.

avatar van PC.ENGINE.FAN
Op de beruchte 32-in-1 card na, was dit het laatste spel dat we voor de 2600 kochten. Hij zag er voor wat het systeem kon best goed uit, alleen hadden we geen idee wat je nou precies moest doen. Je kon wel uren blijven vliegen en schieten. Er kwam geen einde aan.