Ballblazer (1984)

Amstrad CPC / Apple II / Atari Video Computer System / Atari 5200 / Atari 7800 / Commodore 64/128 / MSX Series PC / Nintendo Entertainment System / Sinclair ZX Spectrum
Sports

Ontwikkeld door LucasFilm
Uitgegeven door Atari, Epyx, Activision, Mr. Micro en Pony Canyon

In dit één-tegen-één spel, waarbij je het opneemt tegen een menselijke- of computertegenstander, dien je een zwevende bal in het doel van de tegenstander te dragen of vuren. Door te scoren verdien je punten. Je krijgt één punt wanneer je de bal het doel in draagt, twee punten wanneer je scoort middels een schot van dichtbij, en drie punten wanneer je scoort met een lang-afstandsschot. De eerste speler die tien punten haalt is de winnaar. Wanneer geen van beide spelers binnen de tijdslimiet tien punten heeft, wordt de wedstrijd beslist middels een golden goal. Het scherm is verdeeld in twee vakken. De omgeving wordt in een zogenaamde 3D-weergave getoond, waarbij iedere speler de omgeving vanuit zijn eigen perspectief ziet.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.