menu

NBA Street V3 (2005)

mijn stem
3,78 (16)
16 stemmen

Nintendo GameCube / PlayStation 2 / PlayStation Portable / Xbox
Sports
single player / multi player

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

Laat de arena voor wat het is en word de basketbalheld van het pleintje om de hoek! NBA Street V3 neemt het spel mee terug naar de straat. Benut je vaardigheden ten volste en neem het in een urban omgeving op tegen de grootste spelers van weleer en beste hedendaagse helden. Met de mooiste dunks op het juiste moment, waanzinnige dribbles en gave tricks ben jij al snel de beste speler van het plein.

zoeken in:
avatar van kArIzMa_TuRk
5,0
De grafische details van het spel zijn werkelijk verbluffend. De special effects zijn goed en mooi in elkaar gezet en de omgeving van de basketbalvelden zijn erg realistisch. De spelers zijn tot in de details goed verzorgd en de kleren zijn precies zoals een straatbasketballer ze uit zal kiezen. Beter dan de vorige delen 5*

avatar van T37king
3,5
helemaal met je eens

avatar van Bennerd
4,0
Zeer tof spel. Ik weet nog dat ik twee jaar geleden een stuk of vier weken na elkaar dit huurde voor telkens drie dagen

Realistisch? Als je dit voor het eerst speelt, twijfel je. Helaas, als je ziet dat iemand opspringt voor een alley-oop, en je hem nog hoger ziet springen dan een leerkracht wiskunde die op een duimspijker trapt, dan is het realistische er snel vanaf.
Maar toch, zoals Karizma het al vermeldde, is het niet zo onrealistisch als het zou lijken. Integendeel, de velden zijn prachtig nagemaakt, net zoals de spelers.

Het verhaal vind ik ook best zeer leuk, net als het maken van je eigen veld. En die legendes vond ik ook best wel lachen.

Veel lol voor iedere basketbal-fan, die de NBA Live-reeks iets te echt vindt.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:17 uur

geplaatst: vandaag om 09:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.