Mass Effect 3: From Ashes (2012)

Nintendo Wii U / PC / PlayStation 3 / Xbox 360

Ontwikkeld door BioWare
Uitgegeven door Electronic Arts

Cerberus heeft Eden Prime aangevallen en de daar gelegen kolonie overgenomen. De alliantie kan geen hulp bieden en dus moet Shepard de klus klaren. Deze uitbreiding geeft de mogelijkheid met een verrassende, nieuwe metgezel te vechten.

avatar van DarthSolidKevin
Ik zie nu pas dat deze op de site staat . Dit was de DLC waar veel mensen terecht kwaad om waren. Hij stond namelijk gewoon op de schijf en had dus gewoon in de game zelf kunnen zitten. Er moest echter weer wat extra verdiend worden dus werd het "day one" dlc. Als je een "completere" ervaring van ME3 wilt hebben is dit een must have. De nieuwe metgezel past perfect in het geheel waardoor je, je toch bedenkt waarom dit DLC is.

Mijn stem is dus hetzelfde als mijn stem voor ME3 aangezien dit eigenlijk een onderdeel is van het verhaal. 3,5*

Voor PS3 was die gratis, of toch tenminste in de special edition.

avatar van DarthSolidKevin
In de special edition inderdaad wel. Die heb ik toen ook aangeschaft, maar ik vond wel dat het vermeld moest worden .

Ik was wel zo slim deze DLC pas te installeren nadat ik ME3 volledig had afgespeeld, niet snugger he?

avatar van DarthSolidKevin
Dat is inderdaad niet heel handig .