menu

The Bureau: XCOM Declassified (2013)

mijn stem
3,65 (10)
10 stemmen

PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Shooter
single player

Ontwikkeld door Irrational en 2K
Uitgegeven door 2K

William Carter is een special agent bij de Federal Bureau of Investigation (FBI) in de Verenigde Staten in het jaar 1962. Het is zijn taak om een buitenaardse dreiging te onderzoeken welke de gehele wereldbevolking in gevaar kan brengen. Samen met een groep agenten dient hij deze dreiging te verdoezelen en af te stoppen voordat er wereldwijde paniek uitbreekt.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=SymiBdQeDKo

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
SvV_Ying
Moet het nog maar zien met deze game, bijna alles wat ik zo leuk en goed vond aan Enemy Unknown (Turn-based, onderzoek naar wapens, 'rustige' gevechten) is veranderd om tegemoet te komen aan de 'hedendaagse gamer' die vooral actie wil.

avatar van Grovonion
Dit spel is volgens mij een mega-flop. Overal te vinden in de uitverkoop-bakken. Vandaag toch de PS3-versie meegepakt voor 5 euro. Bij 69% op metacritic toch geen al te slechte deal.

avatar van Sinner
Het lijkt er wel op dat het een flop is. Hij ligt inderdaad letterlijk overal voor 5 euro. Misschien dat het spel gewoon massaal is ingekocht door winkels afgaande op de x-com naam though en ze verwachtte dat hierdoor de verkoop groter zou zijn.

Heb het zelf in een steam sale aangeschaft (ook iets van 2-3 euro betaald) en ik moet zeggen dat ik er best wel aangenaam door verrast was. Heb het nog niet lang gespeeld (iets wat me wel zo af en toe eens overkomt ) maar ik vond het x-com sfeertje wel aangenaam. En de shooter mechanics zijn ook gewoon in orde. Dus voor een paar euro vind ik het absoluut de moeite waard.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:39 uur

geplaatst: vandaag om 22:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.