Congo's Caper (1992)

Super NES / Nintendo Switch
Platform

Ontwikkeld door Data East
Uitgegeven door Data East

Jij bent Congo het grijpstaartaapje en je hebt een bijzondere gave. Met behulp van een magische robijn kun je in een half-mens kan veranderen. Drie robijnen tegelijk geven je superkrachten die je dubbel zo sterk en leniger maken. Op een dag verschijnt een jaloers duiveltje die je vriendin Congette ontvoert en je vrienden bang maakt. Gewapend met je ferme knots moet je vijf omgevingen zien door te komen, die weer uit vier levels bestaan en waarin een baas moet worden verslagen. Op weg om je vriendin te bevrijden kom je dino's en holbewoners op je pad tegen die je zullen aanvallen. Sla deze vijanden K.O. zodat ze geen kwaad meer kunnen doen. Je kunt deze versufte vijanden gebruiken om obstakels te breken of als hulpmiddel om bij hoger gelegen plaatsen te kunnen komen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.