Escape from Hell (1990)

Alternatieve titel: Richard and Alan's Escape from Hell

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

Een humoristische role playing game waarbij je net bent overleden. Tot je grote verbazing sta je oppeens in de hel. Aan jou de taak om te ontsnappen met de hulp van onder andere Stalin, Genghis Khan, and Adolf Hitler.

Kan iemand hier iets meer over vertellen? Klinkt op een of andere manier boeiend.

gerwinf
Vreemdgenoeg het eerste spel wat ik kocht samen met Budokan. Het is een zeer simpel gemaakte rpg zonder muziek en weinig geluidseffecten, maar het verhaal op zich is wel grappig. Je begint o.a. in een telefooncel (bill & ted excellent adventure?) en er ligt vlakbij een excuusbriefje dat je guardian angel geen tijd had om je te helpen.

Wat meer info/screenshots op: http://www.game-over.net/retro/june/hell/hell.html

Als iemand weet of dit ondertussen freeware is dan kan ik hem wel opsturen (is maar 400kb).

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Staat wel bij de abandonware sectie, op free-game-downloads, maar ze vragen er toch geld voor .

Kooshiba