menu

Rolo to the Rescue (1992)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Sega Mega Drive/Genesis
Platform
single player

Ontwikkeld door Vectordean
Uitgegeven door Electronic Arts

Rolo is een baby olifantje dat is ontsnapt uit de handen van een rondreizend circus. Zijn vrienden, de mol, de eekhoorn, het konijn en de bever zijn nog gevangen. Indien Rolo hen in de levels bevrijdt, kunnen de vrienden samenwerken en kan hij meer dan één keer geraakt worden. De bever kan zwemmen, de mol kan graven, de eekhoorn kan klauteren en het konijn kan erg hoog springen. In de levels kan Rolo het olifantje ook diverse objecten verzamelen zoals een stofzuiger of een glas water. Als dit opgepakt is heeft Rolo de mogelijkheid om met zijn slurf voorwerpen op de vijanden te blazen.

zoeken in:
avatar van Spirit_Catcher
4,0
zeer leuk spel maar na enkele levels wordt het serieus moeilijk. ik ben nooit voorbij de woestijn level geraakt. Leuk concept en verveelt nooit dankzij variërende gameplay. Binnenkort nog eens bovenhalen.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:43 uur

geplaatst: vandaag om 11:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.