Sweet Fuse: At Your Side (2012)

Alternatieve titel: Bakudan * Handan

PlayStation Portable
Adventure

Ontwikkeld door Idea Factory
Uitgegeven door Idea Factory en Aksys

Saki Inafune, een nichtje van de bekende game ontwikkelaar Keiji Inafune, kan niet wachten om het nieuwe themapark van haar oom te bezoeken. Ze is uitgenodigd om de opening van het park bij te wonen, en kijkt vol verwachting uit naar deze dag. De spectaculaire opening wordt echter verstoord door Count Hogstein. Deze blaast het reuzenrad op, gijzelt enkele van de bezoekers, en dwingt hen deel te nemen aan een reeks krankzinnige en dodelijke spelletjes. Wanneer Saki ontdekt dat ook haar oom gegijzeld is, geeft ze zich vrijwillig op om aan de spelletjes deel te nemen, om zo haar oom te kunnen redden.

Weer een otome game voor de psp, ik geloof dat dit een van de weinige spel-types is naast fifa dat nog recent voor de psp is uitgekomen. Voor een man is een otome graphic novel een beetje een bizar gebeuren, maar in dit geval zou het verhaal ook zijn fantastisch, en verdraaid zijn, dat het misschien wel de moeite maakt over de versiertrukjes heen te kijken.