JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle (2013)

Alternatieve titels: JoJo no Kimyō na Bōken: All Star Battle | JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R

PlayStation 3 / PC / Nintendo Switch / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Fighting

Ontwikkeld door CyberConnect2
Uitgegeven door Bandai Namco

Vechtspel gebaseerd op de gelijknamige manga. De opzet is vergelijkbaar met een game als Tekken of Dead or Alive, waarin 3D karakters in een 2D omgeving het gevecht met elkaar aan gaan. Het spel geeft je echter de mogelijkheid om 360 graden rondom je tegenstander te draaien. Door je "Heart Hear" bar op te vullen kun je speciale, krachtige, aanvallen uitvoeren. Het spel telt meer dan twintig speelbare karakters waaronder Jonathan Joestar, Will A. Zeppeli, Jean Pierre Polnareff en Hol Horse.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.