Burnout Paradise (2008)

Racing
single player / online

Ontwikkeld door Criterion
Uitgegeven door Electronic Arts

Maak crashes, race je tegenstander eruit en geniet van de compleet nieuwe omgeving van 'Paradise City'. Zorg ervoor dat je de wedstrijden wint en dat je bovenaan de lijst komt te staan. Unlock de meest gruwelijke auto's en nieuwe race-modi.

Niet voor de PC joeri.

30 euro is een hele mooie prijs voor een spel van dit jaar.

spel is al een jaar uit... en ik zie hem zo vaak voor een tientje

avatar van DES-Niels
PebeVai schreef:

Enigste minpunt is is dat als je een race niet hebt gehaald dat je weer een eind terug moet rijden..

Dat hoef je niet. Ik heb de numlock nummers, (of hoe je ze wil noemen) klik op 6 en je hebt de keuze uit verschillende dingen, ook om de laatste race opnieuw te spelen.

@joeri592, dan wil ik een foto zien dat de pc versie van Burnout Paradise voor een tientje te koop is. Ps: de pc versie is een paar maanden geleden uitgekomen.

joeri592 schreef:
spel is al een jaar uit... en ik zie hem zo vaak voor een tientje

Ok gelukkig kan ik simpel mijn vorige zin kopiëren.

Niet voor de PC Joeri.

avatar van Hadouken
Er is nu ook de Cops & Robbers uitbreiding te downloaden. Als dief moet je goud vinden en naar de basis toe brengen en de politie moet dit zien te voorkomen. Alleen online te spelen.

Lijkt me best leuk, ware het niet dat het weer € 10 kost en dat vind ik nu eventjes teveel geld.

Is deze de moeite waard om voor €20,- te kopen voor de Xbox 360 maar dan zonder online te spelen dus alleen de story line als die er in zit?

joeri592
na vind ik niet het gaat allemaal wat te snel en er is geen split screen

avatar van Hadouken
Als je alleen offline kunt is het niet echt aan te raden vind ik.

Allemaal wat te snel?
Haha joeri dit is wel burnout he, dat hoort té snel te gaan.

Carlo, als je burnout vet vind is dit gewoon een goed deel Zeker halen, 20 euro is daarnaast ook haast niks.
Hadouken schreef:
Als je alleen offline kunt is het niet echt aan te raden vind ik.

Heb hem niet online gespeeld, maar uren mee kunnen vermaken

joeri592
vind burnout revenge wel beter

TonyTHorror schreef:

Heb hem niet online gespeeld, maar uren mee kunnen vermaken

Ik heb hem wel online gespeeld en heb mezelf er wéken mee kunnen vermaken

Uren verspreid over weken

avatar van Hadouken
Hmm misschien is 'niet aan te raden' ook wat overdreven voor € 20. Het blijft een topspel natuurlijk, al mis je wel het een en ander als je niet online kunt.

avatar van TonyTHorror
Vraag me af waarom sommige niet online spelen, je kan gewoon 13maanden live voor ongeveer 35euro krijgen, dat is haast niks!

joeri592
35 euro voor 13 maanden?? ik betaal altijd 60 euro per 12 maanden!

SvV_Ying
Ik 0 euro voor onbeperkt aantal maanden, PS3

Heb dit spel enkele maanden terug trouwens weggedaan en nu komen er steeds meer nieuwe uitbreidingen en extra's.

avatar van Bahamut Zero
joeri592 schreef:
35 euro voor 13 maanden?? ik betaal altijd 60 euro per 12 maanden!

Dan ben jij duur uit. Er zijn jaarabonnementen Xbox Live Gold verkrijgbaar voor 40 euro. Kijk eens bij de Media Markt of wat voor zaken er dan ook maar bij jou in de buurt zijn.

Opzich wel een leuke game maar niet echt fantastisch. Na een tijdje begint het te vervelen en heb je wel iets beters te doen. Ook wordt het een beetje te eentonig. Bij multiplayer moet je ook steeds van controller wisselen.... Jammer dat er geen split-screen is. Verder wel mooie geluiden en mooie graphics. 3.0

Natan85
Prachtig gevoel van snelheid, leuke missies, veel te doen, vette baken, mooie graphics en een grote stad om in rond te cruisen. Want more? Oja, en crashen word verslavend dus verliezen word een lust (winnen ook trouwens..)

Hoe kom ik weer in de main menu als ik aan het spelen ben? Ik zie het echt nergens staan, heel irritant.

Christian schreef:

Niemand?

avatar van DES-Niels
Hoe bedoel je main menu?
Je kan een andere auto/motor selecteren in een graveyard.
Je kan andere resolutie, enz door op pauze te klikken.
Maar als je van multiplayer naar singleplayer te gaan, dan moet je de game opnieuw opstarten......
Ps: je kan als je op pauze klikt, verder/terug gaan met de F1-F2 knop. (standaard op pc)

DES-Niels schreef:
Hoe bedoel je main menu?
Je kan een andere auto/motor selecteren in een graveyard.
Je kan andere resolutie, enz door op pauze te klikken.

Als ik single player aan het spelen ben en ik wil er mee stoppen dan kan ik echt nergens een exit knop vinden of een knop die me naar main menu brengt. Met alt F4 beeindig ik nu het spel maar ik vind het vreemd dat ik geen andere manier kan vinden. Bij de ecsapeknop kom ik in dat F1 F2 menu maar via die menu kom ik niet in het beginscherm.

avatar van Nick.
Zit hier een splitscreen multiplayer bij?

Ford KAduuk
Zit hier een splitscreen multiplayer bij?

Nee, die zit er niet bij.

avatar van Nick.
Is de "Party Pack" wel met vrienden thuis te spelen of niet?

avatar van nakur
Een supertoffe racer, met één euvel. Maar ik geloof dat dit euvel wel bekend is. Bij hoge snelheden is het té makkelijk om de (vaa lange) route kwijt te raken en per direct de race te verliezen. Om het nog erger te maken kun je, als je al zeker weet dat je gaat verliezen, niet de race annuleren. Sterker nog, wachten totdat al je tegenstanders de finish zijn gepasseerd, triggert geen einde oefening. Oftewel, door het ontbreken van een leesbare kaart of duidelijke navigatiepijlen (knipperende achterlichten werken voor geen meter, evenals dat kleine bolletje op je kompas, niet met deze absurde snelheid), ga je regelmatig af én moet de vernedering ondergaan om vaak nog minutenlang naar de finish te rijden zonder doel. Klein minpunt met grote gevolgen. Ik heb 30 uur gameplay in de pocket en nogsteeds haalt dit het bloed onder mijn nagels vandaan, ook al ken ik de stad bijna op mijn duimpje. nipte voldoende.

avatar van Martijn
Oh ik ging er wel redelijk aan het navigeren wennen, het richting aanwijzertje werkt best goed vind ik, de map is inderdaad veel te klein. Maar als je toch weet dat je niet kunt winnen kun je gewoon de race restarten, als ik nog een klein kansje heb probeer ik het meestal wel maar als ik toch al weet dat ik niet kan winnen ga ik altijd voor de restart.

Men favorieten races zijn altijd nog de beuk races (naam ff kwijt) Prachtig al die (verschillende) crashes, al is het soms wel heel makkelijk om iemand de berm in te krijgen. Marked man vind ik ook wel cool.

Martijn schreef:

Road Rage

avatar van Nick.
Weet iemand of je met de DLC Burnout Party, met vrienden thuis kunt spelen, dus niet online??