menu

Temple Run (2011)

mijn stem
3,06 (8)
8 stemmen

Apple iOS / Mobile
Platform
single player

Ontwikkeld door Imangi
Uitgegeven door Imangi

Je stapt in de schoenen van een avonturier die, volledig in de stijl van "Indiana Jones", een waardevol amulet wilt stelen uit een tempel. Je stuurt daarvoor je held, die eindeloos blijft rennen met simpele wisbewegingen over allerlei hindernissen op vlucht voor monster-apen.

zoeken in:
avatar van Grovonion
3,5
Heel leuke endless runner, perfect om een saaie minuut te doden en motiveert zelfs genoeg om telkens je eigen record te willen verbreken. Het enige wat mij irriteert, en dat is spijtig bij veel iOs spellen het geval, en trouwens niet specifiek schuld van dit spel, is het gesjoemel met high-scores in het gamecenter, volgens mij zijn heel wat scores in die lijst op een cheat dmv jailbreak onstaan.

Trouwens ook erg moeijlijk een score te geven aan zulk een spel, wat betreft endless runner, casual games een zeer goed spel, maar vergeleken met het echte ps3 of nintendo werk maar zeer magertjes: 3,5* dus.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:41 uur

geplaatst: vandaag om 12:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.