Ik heb het spel nog niet bijzonder lang gespeeld (ongeveer een uur), maar vooralsnog is het in ieder geval een zeer effectief spel. De abstracte, kleurrijke, psychedelische graphics en de fijne, energierijke chiptune-muziek sluiten fantastisch bij elkaar aan, en zetten precies de snelle, energieke sfeer neer die het spel nodig heeft om - ondanks de hoge moeilijkheidsgraad - leuk en bevredigend te blijven. Het spel heeft verder wel genoeg minpunten: de gameplay is behoorlijk eentonig, de vrouwelijke stem die in het spel verwerkt zit vond ik enigszins vervelend (het sluit niet goed aan bij de muziek imo, en het commentaar is eerder irritant dan behulpzaam) en dat je twee keer moet klikken om opnieuw te beginnen is ietwat hinderlijk bij een spel dat er zo op gericht is om je in een toestand van
flow te brengen. Verder vind ik de vorm van "winnen" in het spel ook weinig aantrekkelijk: ik had liever gezien dat het spel iedere tien seconden een
checkpoint zou hebben, en dat je je op die manier langzaam door levels van, zeg, 120 seconden heen werkt (zoals bij de
Gravitron in
VVVVVV). Dat zou een stuk leuker en bevredigender geweest zijn dan in één keer voor de 60 seconden moeten gaan. Dat is eigenlijk meer iets voor de echte fans imo. Maar zelfs met al deze minpunten is mijn eerste indruk absoluut positief. Het is erg leuk om te spelen, en zeer passend vormgegeven. 3.5* Nipt.
Edit: hoe ik zoiets simpels verkeerd onthouden heb weet ik niet (misschien telde ik de irritante "
Game Over"-stem ook als een klik

), maar je hoeft slechts één keer te klikken om opnieuw te beginnen.