menu

Professor Layton and the Azran Legacy (2013)

Alternatieve titel: Professor Layton en de Erfenis van de Azran

mijn stem
3,67 (3)
3 stemmen

Nintendo 3DS
Adventure / Puzzle
single player

Ontwikkeld door Level-5
Uitgegeven door Nintendo

Professor Hershel Layton en zijn assistenten, Luke Triton en Emmy Altava, reizen af naar de stad Snowrassa om een meisje te onderzoek dat ingevroren is in een blok ijs. Het meisje, genaamd Aria, vormt de sleutel tot een eeuwenoude beschaving, bekend als de Azrans. Na haar uit het ijs te hebben gehaald komen ze tot de ontdekking dat Aria haar geheugen kwijt is geraakt. Hun zoektocht naar de geheime schat van de Azrans neemt ze mee over de hele wereld. Layton en zijn reisgenootjes zijn echter niet de enige die op zoek zijn naar de schat. Een bekende rivaal van Layton duikt op.

zoeken in:
avatar van Grovonion
Zou deze niet ook binnenkort hier uitkomen? ... even zelf nagekeken, gamemania verwacht deze 8 November. Goed nieuws voor m'n ma.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:10 uur

geplaatst: vandaag om 13:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.