Guild Wars: Nightfall (2006)

multi player / online

Ontwikkeld door ArenaNet
Uitgegeven door NCsoft

In het spel is het de bedoeling dat je erop uit trekt om de grote fantasy wereld te ontdekken en om je eigen karakter te ontwikkelen. Nightfall is de tweede uitbreiding op Guild Wars. Deze uitbreiding brengt je naar het koninkrijk Elona dat veroverd is door een kwaadaardige God. Het volk wacht op een held om hen te bevrijden. De game bevat twee nieuwe beroepen, Dervish en Paragon. Paragon zijn beschermengelen en Dervish zijn heilige krijgers.

avatar van Zuzuu
Zeer leuke spel, je hebt de vorige delen niet nodig om te kunnen spelen.

avatar van arnevr
Dit is echt geweldig

avatar van Spawn NL
Klopt stuk betere uitbreiding dan Factions.

avatar van Wolf King
Ziet er mooi uit en is heel leuk om te spelen!

Dankzij de 'hero's' wordt het ook nog eens makkelijker voor andere delen van Guild Wars. Hero's zijn net zoals henchmen's (zijn computergestuurd en lopen achter je aan) maar ze zijn helemaal zelf in te delen, je kan de skills veranderen en het wapen wat hij draagt.

Mooi Spel!
Leuke hero's, voor degene die het ook spelen...mijn naam is: Manta the Wizard.

avatar van ps3me
Ik ga deze misschien ook aanschaffen, maar ik denk het niet.. met al dat moois wat nu gaat komen!

avatar van Starmaster501

avatar van Belhifet
Starmaster501 schreef:
is guild wars een MMO en moet je er per maand voor betalen?

Ja. Nee. Alleen uitbreidingen zoals deze kosten geld.

avatar van ps3me
Starmaster501 schreef:
is guild wars een MMO en moet je er per maand voor betalen?

Ja het is een mmo, en nee... je hoeft niet maandelijks te betalen!!

Blijf een toppertje.
Vooral erg leuk dat je nu heroes kan nemen en je die kan blijven houden in de andere games. Zo vind ik Dunkoro, Zhed en Morgan erg leuk bedacht. Verder is het spel erg lang en lekker veel woestijnen.

Alles is zo mooi gemaakt, vooral het paleis gedeelte van Tahlkora, het mindere aan dit deel vind ik het einde. Ik vind het spirit gedeelte van Abbadon niet zo bijster goed. En dat is wel jammer want het hele spel voor die portal was wel goed. Daarom geen 5* maar 4,5 sterren en daarmee is het toch nog een goed spel met prachtige gebieden en uitgebreide battles en missies. 4.5*.

Akron777
Blijft op zich een goed spel. Alleen toen ik een maand geleden Oblivion kocht zie ik vreselijk veel overeenkomsten in storyline, maar dat terzake. Weer 2 nieuwe professions, erg leuk.
De wereld is erg gebaseerd op een Afrikaanse, Arabische cultuur. Door de primitieve jungles van Istan, Savannah's van Kourna, de woestijnen van Vabbi en uiteraard de Desolation (WoW-Desolace??). heroes zijn een leuke additie voor het spelsysteem. Ik vind alleen de storyline erg lastig worden op het laatste, ik heb nu toch vrij veel spelervaring maar het lukt me maar niet. Heroes en Henchmen zijn wat minder handig, maar andere spelers zijn er amper te vinden, in ieder geval niet goed genoeg voor de missies. maar enfin.

4.5*

gamelord
Heb al een paar keer in Nightfall rondgelopen met mijn character van Prophecies...maar sinds een paar dagen speel ik deze nu. Met een nieuw Char..is nu Paragon/Dervish...hieronder een paar screens van hem..de afgelopen paar dagen zitten shooten!!

avatar van JohnWilliams
Tip: Begin in Factions en steek over naar Kamadan.
Dit is handig want je hebt gelijk level 15 heroes bij je + je slaat dat lange level-up gedoe over!!!

avatar van Spock
Het weet het origineel nit te overtreffen, maar komt toch zeer dichtbij. De wereld is prachtig, de personages zijn sterk. De twee nieuwe professions zijn zeer leuk om te bespelen, vooral in de campaign zelf (in tegenstelling tot Factions).

Goed gemaakt, maar niet m'n ding, dit soort games.

avatar van Oortrommel
Verreweg het minste volle deel (EotN niet meegerekend). De toevoeging van die rare fantasiewereld die je door een portal bereikt is een waar gedrocht en doet echt afbreuk aan een hele sterke game serie.