menu

Strike Suit Zero (2013)

mijn stem
geen stemmen

PC
Action / Simulation
single player

Ontwikkeld door Born Ready
Uitgegeven door Born Ready

Neem het als piloot van de United Nations of Earth op tegen de troepen van de ruimtekolonies, welke de Aarde willen vernietigen. Beman een klein schip en neem het, samen met de andere troepen, op tegen tal van fighters, corvettes en moederschepen. Je schip is klein, maar goed bewapend. Met onder andere plasmawapens en een brede selectie aan verschillende raketten kun je snel korte metten maken met groepen vijanden. De missies plaatsen je midden in een grotere strijd, zodat je eigen missiedoelen zich te midden van andere troepen afspelen die ook elk hun eigen doelen hebben.

zoeken in:
avatar van FlorisV
Nu de Director's Cut aan het spelen op de PS4. Ietwat modaal, grafisch stelt het allemaal niet heel veel voor en de Strike Mode voelt niet speciaal genoeg. Ik ken niet zoveel titels in het genre en ga er misschien wel mee verder omdat het zeker zijn momenten heeft, toch mist het afwerking, opties en persoonlijkheid.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:20 uur

geplaatst: vandaag om 09:20 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.