menu

Fred en de Flessenfiets (1998)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

PC
Educational
single player

Ontwikkeld door Tivola
Uitgegeven door Lannoo

Fred de pinguïn heeft een geheimzinnige vondst gedaan: een fles met daarin het bouwplan van een fiets. Een fiets op de Zuidpool, dat zou pas leuk zijn! Tijdens zijn zoektocht naar de onderdelen van zijn fiets komt Fred in een grote, vreemde stad. Hij ziet er gevaarlijk brommende voertuigen die hem bijna omver rijden. Gelukkig is er Cleo, de vriendelijke meeuw die Fred leert hoe hij op een veilige manier door de stad kan trekken. Help Fred om alle delen van zijn fiets te vinden. Verken samen met hem de boeiende stad en leer wat je moet doen in het verkeer.

zoeken in:
avatar van Vincentvalentine
3,0
Voor mij is dit spel echt nostalgie. Vroeger had ik er echt moeite mee om dit spel uittespelen, sommige onderdelen lagen namelijk echt op gemene plekken. 3 maanden geleden kwam ik deze game weer tegen en heb ik heb het toen weereens uitgespeelt. Het stomme is dat ik aan zulke spellen hele goede herinderingen heb maar als ik ze dan weer speel vind ik er niets meer aan.

Omdat dit een kinderspel is waar kinderen echt wat van kunnen opsteken krijgen deze game toch nog 3* van mij.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:06 uur

geplaatst: vandaag om 00:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.