Jurassic Park: Operation Genesis (2003)

PC / PlayStation 2 / Xbox
Simulation

Ontwikkeld door Blue Tongue
Uitgegeven door Vivendi en Konami

Jij beschikt over de ultieme macht van creatie of vernietiging. Ontwerp, bouw en bestuur jouw eigen themapark waarbij echte dinosaurussen de hoofdattractie vormen! Regel alles vanaf entreeprijzen tot en met de T-Rex. De wereld van Jurassic Park is geheel van jou.

avatar van moromir
Prachtig spel!
Vooral het fotograferen van dino's is het leukste deel

kevin13
heel mooi gemaakt spel

Operation Genesis is echt heel leuk, vooral als je codes hebt, eenmaal op je eiland kun je alles maken wat je maar wilt, van de compi's tot de Tyrannosaurus Rex

Exercises is heel interessant en daar door ben ik nu ook een top manager
Maar vooral Missions is superleuk, zoals Moromir zei " het fotograferen van dino's is het leukste deel" dat vind ik ook
Maar het fotografereren kun je ook op je eigen eiland doen met de Safari Lodge

Komt zeker in mijn top 10

avatar van moromir
kevin13 schreef:

Maar het fotografereren kun je ook op je eigen eiland doen met de Safari Lodge

Ja ook super,je kunt je eigen safari zone maken en dan met bezoekers rondrijden bij de dinosaurissen,
je kunt zelf foto's maken en daarna aan een verschrikkelijk hoge prijs verkopen...slijm.....

avatar van Rensie88
Tog wel de grafisch beste jurassic park game die er is , met goeie gameplay en veel verschillende dinosaurussen

Blijft altijd leuk om je eigen eiland te maken en in volledig 3D !

een dikke 4,0 voor deze mooie game

avatar van W B
W B
Leuk spel. Heb er wat uurtjes aan besteed. Helaas liep mijn park niet best en gingen de Dino's dood, maar al met al wel een leuk spel. Leuke features ook.

avatar van Primeval
Hm.. blijf het raar vinden, dat je dit spel voor 4 euro in de winkel kan krijgen.
Terwijl dat veels te min is voor dit fantastische spel!

avatar van Albus Dumbledore
Heel erg supergeweldig spel! Wat heb ik er allemaal niet voor gedaan om hier in het bezit van te komen.
Vroeger was ik nog fan van Jurassic Park en ik zag deze game bij de bibliotheek. En huurde hem. Onze computer was toen nog niet zo snel en het spel werkte niet.
Daarna kregen we een snellere computer en toen werkte hij wel, maar toen had ik het spel niet, en kon ik er niet aankomen. Uiteindelijk had ik het gehad met mijn verjaardag. Ik was totaal verrast! Echt geweldig!

Maarja, heel erg leuk spel, veel betere graphics en leukere gameplay dan Zoo Tycoon en om die dino's te laten vechten is ook altijd wel lol.
Maar waar ik echt naar uitkijk is Jurassic Park: Operation Genesis II.
Komt er die een? Misschien als Jurassic Park IV uitkomt?

avatar van eltorro
Volgens mij komt er geen deel twee anders hadden we het wel geweten.
Maar dit is zeker één van mijn lievelings spellen geweest. Het spel is zelf wel redelijk oud, maar toch ziet alles er goed uit, ook zo mooi dat je met de camara helemaal kan inzoomen, en dat als dino's gaan vechten ook echt gaan vechten.
Alleen wat ik nou niet echt snap aan dit spel is dat je alleen maar vrouwtjes dino's kan maken, terwijl je toch degelijk in het filmpje aan het begin ook mannetjes dino's ziet? Er stond ook op de achterkant van het spel dat je kon doorfokken met de dino's, hoe kan dat als er geen mannetjes dino's in het spel zijn?

avatar van M.Goodkat
Och man, wat een nostalgie ik hierbij had vroeger

avatar van bettafish14
bij dit spel heb ik echt heel veel plezier gehad, vooral als mijn park supergoed ging en dan iedereen blij was enz dat voelde echt lekker
ik vind zoo tycoon 2 wel leuker, maar dit spel is echt niet slecht en ook de graphis voor die tijd waren super!

Vandaag even op me laptop gespeeld, me oude pc trekte dit nooit 100% haha

Leuk spel, dino's zien er ook wel goed uit.
Tuurlijk is het spel niet meer van deze tijd, ze zouden dit spel met cryengine 3 moeten maken haha

Maar tis wel oke haha, leuke herrineringen ook aan vroeger.

avatar van bettafish14
Voor alle mensen die JPOG een warm hart toedragen, misschien willen jullie eens een kijkje nemen bij 'Prehistoric Kingdom' Het is infeite een nieuwe JPOG, maar veel uitgebreider met dieren uit verschillende tijdperken. Het ziet er goed uit.

Het word gemaakt door mensen in hun vrije tijd en binnekort kunnen we de techdemo verwachten. Ben er benieuwd.