menu

KickBeat (2012)

mijn stem
2,50 (3)
3 stemmen

PC / PlayStation 3 / PlayStation Vita / Xbox One / Nintendo Wii U / PlayStation 4
Music
single player / online

Ontwikkeld door Zen
Uitgegeven door Zen

Energieke muziek en 3D-gevechten komen samen in een wereld waar je de beat moet volgen om je vijanden te verslaan. Verzamel bollen om krachtige aanvallen uit te voeren of nog sterker te maken en ga online de strijd aan met anderen. Geniet van gelicentieerde muziek van onder andere Pendulum en Marilyn Manson of maak nieuwe nummers met je eigen opgeslagen muziek.

zoeken in:
avatar van Grovonion
3,0
Ok muziek-ritme spelleke met aan de haren getrokken verhaal, geschreven door een puberterende tiener. De muziek is redelijk in orde, hoewel het nu-metal gehalte hoog is en er slechts 14 liedjes in het spel zitten. Het is een van de gratis PS+ spellen deze week en ga het toch proberen uitspelen, dus qua prijs-kwaliteitsverhouding kan dat tellen.

avatar van Sinner
Heb hem op Steam. Maar ik vind er dus geen ruk aan. Half uurtje mee gespeeld denk ik en nooit meer geinstalleerd. (toegegeven...dat gebeurt wel vaker, maar bij deze was dat dus een bewuste keuze!).

Ach...misschien dat het nog wel eens ooit in de herkansing gaat. Maar ik betwijfel het eerlijk gezegd...

avatar van Grovonion
3,0
Ik ben nu eenmaal een sucker voor muziek-ritme games, zoals gezegd is dit zeker geen hoogvlieger, ook niet in het genre. Wel een origineel concept en omdat ik er toch aan begonnenn ben wil ik het (verhaal) nu ook uitspelen.

avatar van Grovonion
3,0
...en uitgespeeld op normal en hard mode. Niet zeker of ik nog verder ga met expert en master mode. Het "verhaal" heb ik volledig gezien, inclusief rete-veel recycling.

avatar van mrdig
2,5
Heb deze op de vita gespeeld en uitgespeeld op normal en heb de game nu wel gezien. Wel grappig, niet top.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:58 uur

geplaatst: vandaag om 01:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.