Chaos on Deponia (2012)

PC / Macintosh / Xbox One / PlayStation 4
Adventure

Ontwikkeld door Daedalic
Uitgegeven door Daedalic

Deponia, de thuisplaneet van Rufus, is één grote stortplaats. De raad van Elysia besluit de planeet om deze rede te vernietigen. Enkel de aantrekkelijke Goal zou Deponia nog kunnen redden. Zij en Rufus bevinden zich echter tussen de puinhopen van Deponia, en haar implantaat, welke de codes bevat voor een veilige terugreis naar Elysia, is beschadigd. Na een subtiele behandeling van de plaatselijke hersenchirurg, slaat het implantaat op hol en splits Goal's persoonlijkheid in drieën. Niet alleen moet Rufus een manier vinden om zijn planeet te redden, ook moet hij Goal's gespleten persoonlijkheden in bedwang houden en haar beschermen tegen rebellen, boeven en zelfs haar boze verloofde Cletus!

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.