menu

Willow (1989)

mijn stem
geen stemmen

Nintendo Entertainment System
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom

Gebaseerd op de gelijknamige film. Jij bent beginnend magiër Willow Ufgood, verkozen om de aangespoelde mensenbaby weer terug te brengen naar haar eigen land. Maar al snel ontdekt hij dat het kind een belangrijke rol moet vervullen, zij is de uitverkorene die het meedogenloze rijk van koningin Bavmorda ten val zal brengen. Willow zal nu een tocht vol gevaren moeten ondernemen, om de baby, Elora Danan, naar de legendarische tovenares Fin Raziel te escorteren.

zoeken in:
Waarom staat dit spel dubbel in t lijst

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Drie keer zelfs!

De 3 versies (Arcade, NES en PC/C64/Amiga/ST) zijn compleet verschillende games, maar hebben dezelfde titel en zijn in hetzelfde jaar uitgebracht, vandaar die I, II, of III, achter de titel.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:51 uur

geplaatst: vandaag om 11:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.