menu

Arcus Odyssey (1991)

Alternatieve titel: Arcus Spirits

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Sega Mega Drive/Genesis / Super NES
Action / RPG
single player / multi player

Ontwikkeld door Wolf Team
Uitgegeven door Renovation en Sammy

Honderden jaren geleden trachtte een sinistere tovenares, Castomira, het land van Arcus over te nemen met haar donkere magie. Na een dagenlange strijd wist prinses Leaty, kleindochter van de koning van het licht, haar op het nippertje te verslaan en op te sluiten met behulp van een magisch zwaard. Nu, millennia later, hebben volgelingen van Castomira het zwaard gestolen en zijn van plan een nieuwe periode van duisternis op te roepen. Volg de vier helden, Jedda de zwaardvechter, Diana de boogschutster, Erin the krijgster en Bead de magiër, op hun queeste om de wederopstanding van Castomira te voorkomen.

zoeken in:
3,5
Onderhoudend 3D avontuur in labyrintische omgevingen. Opgelet: wanneer je je leven verliest, begin je de level helemaal van het begin af aan.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:08 uur

geplaatst: vandaag om 17:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.