Borderlands 2: Captain Scarlett and Her Pirate's Booty (2012)

Macintosh / PC / PlayStation 3 / PlayStation 4 / Xbox 360 / Xbox One
RPG / Shooter

Ontwikkeld door Gearbox
Uitgegeven door 2K

De legende verteld over kapitein Blade's Lost Treasure of the Sands. Scarlett, de piraten koningin, is al zeer lang opzoek naar deze schat, maar heeft deze nooit gevonden. De schat trekt natuurlijk de aandacht van de Vault Hunters die net zijn aangekomen in de stad Oasis. Kaptien Scarlett wil samen met de Vault Hunters de schat vinden en de buit verdelen, maar is ze wel te vertrouwen?

avatar van DarthSolidKevin
Ik heb hem uitgespeeld en ik vond het best een leuke DLC. Ik heb hem in playtrough 1 doorgespeeld waardoor ik er vrij snel doorheen blies . De enemies zaten namelijk rond lvl 30.

avatar van Brains
DarthSolidKevin schreef:
Ik heb hem in playtrough 1 doorgespeeld waardoor ik er vrij snel doorheen blies

Zwak hoor

Leuke DLC, zij het wat aan de korte kant. Ook was een verhoging van de level cap wel een leuke extra geweest, dat geeft net wat extra motivatie om ook alle side quests te doen. Nu zijn enkel 'Hyperius the Invincible' en de opvolger van deze quest de moeite waard - die ik beiden waarschijnlijk nooit ga halen, zo moeilijk .

Verder leuke DLC, aardige verhaallijk, leuke nieuwe omgevingen en personages.

3.5*

avatar van DarthSolidKevin
We kunnen wel een keer met z'n tweeën Hyperius proberen, maar dan wel op mijn playtrough want op true vaulthunter mode is het volgens mij helemaal niet te doen. Had jij toruwens ook super veel framedrops in die Hyperion fabriek?

avatar van Brains
Volgens mij is Hyperius hetzelfde ongeacht je playthrough, helaas Zo makkelijk komen we er niet van af.

En ik heb nergens last gehad van framedrops...

avatar van DarthSolidKevin
Dan kunnen we het alsnog proberen natuurlijk .

Ik had in die Hyperion fabriek een soort van lag. Het zou ook aan mijn tv kunnen liggen, maar daar heb ik nooit problemen mee gehad.

avatar van DarthSolidKevin
Nou Brian nu die andere super boss nog. Hyperius hebben we verslagen .

avatar van DarthSolidKevin
Correctie we hebben ze allebei verslagen .

avatar van Aazhyd
Aardig, maar niet heel bijzonder.