James Bond: The Stealth Affair (1990)

Alternatieve titels: Operation Stealth | 007 James Bond: The Stealth Affair

1 stem

PC / Commodore Amiga / Atari ST
Adventure

Ontwikkeld door Delphine
Uitgegeven door Delphine, Interplay en U.S. Gold

Stap in dit 'point-and-click' avontuur in de schoenen van legendarische geheimagent James Bond (John Glames in Europese versies). Het prototype van een nieuw ontworpen F-19 stealth vliegtuig is gestolen uit een hangaar van het Naval Air Station in Miramar en het is aan Bond om naar Zuid-Amerika te reizen en aldaar te infiltreren in de verantwoordelijke groepering.

avatar van horizon
Niemand?
Was toch een leuk spel. Met spraak. HA HA HA

Dit was een top-notch point'n'click adventure van Delphine SW. Veel plezier mee beleefd. Was wel geen James Bond toen ik dit speelde, maar een James Bond clone, Mr. John Glames. Hebben ze dit achteraf heruitgebracht onder de James Bond franchise of was dat regionaal afhankelijk?

avatar van horizon
In de VS direct als James Bond uitgebracht.

Dan zou ik dit willen corrigeren, Operation Stealth als normale titel en JAmes bond als alternatief. Lijkt me correcter daar we in Europa wonen, niet?