menu

Stronghold Crusader (2002)

Alternatieve titel: FireFly Studios' Stronghold Crusader

mijn stem
3,48 (28)
28 stemmen

PC
Strategy
single player

Ontwikkeld door FireFly
Uitgegeven door FireFly en Gathering

Bij het spel Stronghold Crusader kan men kiezen voor de zijde van de legendarische Richard the Lionheart of voor zijn befaamde tegenstander Saladin. Het spel speelt zich af in de Middeleeuwen tijdens de kruistochten. De speler moet, behalve het bouwen van steden en nederzettingen en het onderhouden van zijn mensen, zijn tegenstander met strategische zetten verslaan.

zoeken in:
avatar van Stan
3,5
Heb dit spel echt heel veel gespeeld, de skirimish mode vind ik echt geweldig hier

The scorpion die altijd zo moeilijk te verslaan is

avatar van JohnWilliams
Wel veel gespeeld maar ik kwam steeds niet verder, helaas. Maar ondanks dat zegt het nog niet over het spel dat het slecht is. 3,5*.

4,0
dit was echt een spel wat je gewoon eindeloos kunt spelen,
en je kunt trouwens voor wel wat meer dan richard of saladin
****

avatar van Barcel
Waar kun je hem kopen? Kan hem nergens vinden.

Lad
Barcel schreef:
Waar kun je hem kopen? Kan hem nergens vinden.


2

avatar van JustinW
4,0
Geweldige Crusader mode, je eigen kasteel bouwen en je eigen dorp opbouwen dit zocht ik in veel games maar in veel games bouwde je kant en klare kastelen hier niet je kon een groot kasteel maken of een compact, met gracht enz.

avatar van bryandejong
4,0
Dit spel was nog verrassend goed. De Historical Campaign vond ik minder, en heb ik wat problemen mee gehad. Hij is minder goed dan Stronghold maar toch behoorlijk vermakend. Ik speel deze ook vaak nog online. Stronghold speel ik minder aangezien die nog maar weinig word gespeelt. De Skirmish mode is wel een leuke toevoeging. Jammer dat dezen nog niet bij stronghold zat. Veder een uitstekend spel.
4.5*

avatar van conan
4,0
mijn favoriete stronghold spel zeker in de crusader mode echt heel moeilijk niet het einde gehaald ga het nog een keer opnieuw proberen maar dan met een paar cheats!

Gast
geplaatst: vandaag om 01:42 uur

geplaatst: vandaag om 01:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.