Middle Manager of Justice (2012)

Apple iOS
Simulation

Ontwikkeld door Double Fine
Uitgegeven door Double Fine

Je krijgt de rol toebedeeld van "Middle Manager of Justice". Aan jou om superhelden te rekruteren en deze op te leiden. Door trainingen worden je helden steeds slimmer en sterker. Hierdoor ben je in staat om de strijd met steeds moeilijkere criminele tegenstanders aan te gaan. Maar ook de administratie dient te worden bijgehouden om geld te verdienen en je kantoor te voorzien van betere apparatuur en trainingsmogelijkheden. Jij bent de manager ter bestrijding van het kwaad.

avatar van -marco-
Jammer dat de release van 5-9 " per ongeluk "te vroeg was. Hierdoor is hij pas over enkele weken weer in de app store te downloaden en diegene die hem op dag 1 hebben gedownload ( ik ) hebben nu een vroege test versie met bugs.
Maar het concept is helder en Eea is leuk om te spelen.
Wie wil nou niet de leiding over superhelden

avatar van -marco-
Officieel gereleased sinds een paar dagen

1 van de, dan wel, beste game voor IOS imo

ben 'm nu ook aan het spelen en was gisteren even door van de wereld, na 1,5 uur pas ervan los kunnen rukken. Is wel m'n eerste spel van dit type, dus begin nu pas te snappen waarom farmville etc. zo'n groot succes had.

avatar van -marco-
Gaat nu toch tegenvallen en vervelen. Te repititief. Ik ben wat te enthousiast van stapel gelopen. Game had wel potentie, maar de updates vallen ook tegen