menu

Scribblenauts Unlimited (2012)

mijn stem
3,35 (10)
10 stemmen

Nintendo 3DS / Nintendo Wii U / PC / Nintendo Switch / Xbox One / PlayStation 4
Puzzle
single player / multi player (verschilt per platform)

Ontwikkeld door 5th Cell
Uitgegeven door Warner Bros.

Ga op avontuur in de grote wijde wereld waar het machtigste wapen je verbeelding is. Help Maxwell inspannende puzzels op te lossen in naadloos in elkaar overlopende, vrije levels door een voorwerp op te roepen. Creëer je eigen originele voorwerpen, geef er unieke eigenschappen aan en deel ze met vrienden om ze in het spel te gebruiken of nog verder aan te passen! En hoor voor het eerst het achtergrondverhaal over Maxwells ouders, zijn 41 broers en zussen (waaronder zijn tweelingzusje Lily), en hoe hij aan zijn magische kladblok is gekomen.

zoeken in:
avatar van Banjo
O dit spel lijkt me zo leuk op de 3DS!
kan iemand even vertellen of het de moeite waard is?

avatar van threeohthree
3,5
Beetje laat, maar absoluut! Ben er zojuist met oog op Unmasked, ook mee begonnen. Heerlijk frisse game, die vooral fris blijft door de oneindig lijkende Adjectives en objecten. Heb hem zelf op Steam, maar zal op de 3DS zeker net zo leuk zijn.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Op 18 september uitgekomen voor PS4, XBone en Switch als onderdeel van het Sribblenauts Mega Pack, waar ook Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure deel van uitmaakt.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:46 uur

geplaatst: vandaag om 13:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.