Call of Duty: Black Ops - Declassified (2012)

PlayStation Vita
single player / online

Ontwikkeld door Nihilistic
Uitgegeven door Activision

Het verhaal in Declassified speelt zich af tussen het originele Black Ops en Black Ops II. Het spel bevat een verhaalmodus en diverse singleplayer missies waaronder survival en time-trial missies. Naast de Singleplayer campagne telt het spel tal van bekende online multiplayer modi zoals 4 versus 4 team deathmatch, free-for-all, kill confirmed en drop zone. Met uitzondering van Nuketown is de multiplayer speelbaar op geheel nieuwe mappen.

SvV_Ying
Zijn tot nu toe 6 reviews verschenen, hoogste een 4 :O

avatar van GameEvolutie
Klopt dit is echt een schijtgame! zelf niet gespeeld maar aan alle reviews blijkt dat het ook zo is

avatar van Rujar
Blijkt dat je met de game drie kwartier klaar bent en de mulitplayer nog erger is.

0,5
Door dit spel ben ik weer aan de anti depressiva geraakt, m'n volgende afspraak bij de psychiater is alweer gepland..dankje wel Cod !!