menu

Grand Prix 3 (2000)

mijn stem
3,81 (40)
40 stemmen

PC
Racing / Simulation
single player / multi player

Ontwikkeld door MicroProse
Uitgegeven door MicroProse

Grand Prix 3 is een complete simulator voor het Formule 1 wereldkampioenschap van 1998. Je hebt de beschikking over alle wagens, coureurs en circuits van dit seizoen. Je kunt het complete wereldkampioenschap spelen, alle activiteiten van éé race-weekend nabootsen en gewoon oefenen op circuits. Je kunt racen met verschillende 'driver-aids', die het besturen van je bolide iets eenvoudiger maken, maar je kunt het jezelf natuurlijk zo moeilijk en realistisch mogelijk maken.

zoeken in:
4,5
Eigenlijk bijna hetzelfde als GP2, wel betere graphics en geüpdate rijders, auto's en circuits (al waren de laatste 3 ook al te realiseren met behulp van de editor en diverse mods die op internet te vinden waren).

4,5
wanneer komt de nieuwe Grand Prix

Als de rechten nou weer eens vrij komen..

avatar van Raymond
5,0
De opvolger van GP2 is nu nog steeds een van de beste racesims allertijden, ondanks dat het spel al weer enkele jaren oud is,
Ik rij hier nog steeds mee met een 2007 carsetje die ik op internet gevonden heb.

burningonsunday
tof! waar heb je die gevonden? ik zocht er laatst ook naar, maar kon het nergens vinden...


avatar van jassertje
4,0
gp2 blijft beter:D

Gast
geplaatst: vandaag om 15:48 uur

geplaatst: vandaag om 15:48 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.