menu

Bomberman '94 (1993)

Alternatieve titel: Mega Bomberman

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

TurboGrafx-16 / Sega Mega Drive/Genesis / Nintendo Wii / PlayStation 3 / PlayStation Portable / PlayStation Vita / PC / Nintendo Wii U
Action
single player / multi player

Ontwikkeld door Hudson
Uitgegeven door Hudson, Sega, Tec Toy en Konami

In dit spel met camera van bovenaf bestuur je Bomberman doorheen tal van levels waarin je vijanden en eindbazen moet verslaan. Ieder level bevat blokken welke wel en niet opgeblazen kunnen worden. De blokken welke je op kunt blazen bevatten soms een power-up of een ei. Wanneer je een ei verzamelt verandert deze in een kangoeroe. Er zijn verschillende kangoeroes met ieder een unieke vaardigheid. Deze vaardigheid kun je inzetten door op de rug van de kangoeroe te springen. Wanneer je op een kangoeroe zit en je wordt geraakt door een explosie, verlies je de kangoeroe maar blijft je leven behouden.

zoeken in:
3,5
Leuke game hoor. Grafisch ziet het er knullig uit; het spel zelf is verslavend. Bommetjes leggen om je een weg te banen tot de machine waar je een fragment krijgt van een level. Op het eind van elke wereld wacht een boss. Vijf werelden in totaal om je door te worstelen. Vanaf de derde wereld wordt het pittiger.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:58 uur

geplaatst: vandaag om 11:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.