menu

Blades of Vengeance (1993)

mijn stem
4,00 (2)
2 stemmen

Sega Mega Drive/Genesis
Action / Platform
single player / multi player

Ontwikkeld door Beam
Uitgegeven door Electronic Arts

Twee spelers kunnen samen spelen en kiezen uit drie vechters: de lenige amazone die veel bereik heeft met haar zwaard, de sterke krijger die minder bereik heeft met zijn bijl en trager is of de oude tovenaar die projectielen kan vuren, maar wel de zwakste van de drie is. Het doel is om in elk level de poort te vinden die toegang verschaft naar het volgende level. In elk derde deel van een level wacht een baas. Bij het verslaan van een baas verschijnt een winkeltje waarin sterkere uitrusting kan worden gekocht met de verzamelde zilverstukken die in de levels opgeraapt kunnen worden. Er kunnen geheime gangen gevonden worden en twaalf objecten verzameld, zoals elixers, die invloed hebben op de speler of op de aanwezige vijanden.

zoeken in:
4,0
Heel mooi heroic fantasy spel... een gameplay binnen ieders bereik en die bovendien heel goed te doen is mits wat geduld. Er wordt hier over twee spelers gesproken maar je kan ook de single player spelen. Een gaaf spel waar ik nu en dan nog eens van kan genieten zowel van de challenge als van de grafische uitvoering. Ik speel het liefst de gespierde warrior, al raak je makkelijkst verder met de vrouw vind ik. Aanradertje voor de retrogamers.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:00 uur

geplaatst: vandaag om 23:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.