menu

Knights of the Round (1991)

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Arcade / Super NES / PlayStation Portable / Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / Xbox One
Action
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom

Nadat Arthur het zwaard Excalibur uit de rots trok wist hij dat hij koning van de Britten zou worden. Merlijn stuurt daarop Arthur en de twee beste vechters, Lancelot en Perceval op een missie om de gemene koning Garibaldi af te zetten en Engeland te verenigen. In deze tweedimensionale sidescrollende hack 'n slash/beat 'em up neem je het over zeven levels op tegen een legioen vijanden die kunnen worden verslagen met speciale aanvallen van het zwaard of de bijl. Met een voorwaartse dubbelaanval kunnen de tegenstanders sneller verslagen worden. Er verschijnen met regelmaat objecten, zoals schatkisten, die meer inhoud of punten opleveren als deze worden opengebroken. Bij het voltooien van een level krijgt de speler extra ervaringspunten die het gekozen personage een sterker pantser of zwaard oplevert.

zoeken in:
avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Verschijnt op 18 september als onderdeel van de Capcom Beat 'Em Up Bundle voor PS4, XB1, PC & Switch

avatar van Banjo
3,0
Het is wel een goede setting voor een beat 'em up en het is ook wel een vermakelijk spel.
Maar de gameplay is beperkt tot een paar combo's en ik had het spel in 3 spel beurten al uitgespeeld.
En dat is veel te kort natuurlijk en jammer genoeg zijn er geen verschillende instelling mogelijk om het je moeilijker te maken.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:38 uur

geplaatst: vandaag om 14:38 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.