Magic Sword: Heroic Fantasy (1990)

Alternatieve titel: Magic Sword

1 stem

Arcade / Super NES / PlayStation Portable / PlayStation 2 / Xbox / Mobile / PlayStation 3 / Xbox 360 / Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / Xbox One
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom

De kwade heer Drokmar heeft een gevaarlijk kristal in zijn bezit, bekend als de "zwarte bol", waarmee hij de macht kan krijgen over de wereld. Een dappere zwaardvechter moet dit voorkomen en zal zich langs vijftig verdiepingen van de Dragon Keep toren moeten vechten om naar de top te komen waar de boosdoener zich bevindt. In deze tweedimensionale actie/slasher kun je met bijlen en zwaarden vechten die na het verslaan van elke baas sterker worden. Er zijn daarnaast vele objecten te verzamelen door kisten open te breken. Met de te verzamelen sleutels kunnen deuren worden geopend die gevangenen bevrijden. Deze willen tijdelijk met je meevechten en geven een bonusobject mee. Als Drokmar uiteindelijk verslagen is wordt de mogelijkheid geboden om uit twee verschillende eindes te kiezen; het vernietigen van de zwarte bol of om zelf de nieuwe kwade heer te worden.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.