menu

Urban Chaos (1999)

mijn stem
3,52 (21)
21 stemmen

PC / PlayStation / Sega Dreamcast / PlayStation 3 / PlayStation Portable
Action
single player

Ontwikkeld door Mucky Foot
Uitgegeven door Eidos

Steden worden overspoeld door een apocalyptische vorm van geweld. Ligt dit aan de stedelijke frustraties of gaat het hier om een sinistere cult die iedereen onder zijn controle heeft? Je speelt politieagente D'Arcy Stern of voormalig soldaat Roper McIntyre en het is aan jou om antwoorden te vinden en om een einde te maken aan het bloedbad dat plaats vindt in de steden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=DLoemrqyGmk

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Tha)Sven
4,0
Erg leuk spel met helaas wel erg veel bugs. Toch vond ik de levels erg gevarieerd en er was actie genoeg. De besturing was soms ook een beetje irritant. Vooral bij het auto rijden. Dit was een van de eerste games die ik helemaal zonder cheats had uitgespeeld
Vanwege nostalgie krijgt het nog 4 sterren.

avatar van Donkerwoud
3,0
Toentertijd veel lol mee gehad als een soort vooroorlogse GTA 3D. Zal vast heel slecht zijn als ik hem nu weer speel.

avatar van PsxPs2Ps3
3,5
3,5* , was vroeger een leuke game , is ook al bijna 10jaar oud. Wat gaat de tijd snel Vooral dat moment dat je in de die disco terechtkomt en dat liedje afspeelt van 3Jays - Feeling it to :d blijft een mooie memory :d

avatar van AsLuM-
5,0
Vroeger zat gespeeld was altijd leuk, Tot dat ik steeds een level tegenkwam wat ik maar niet uit kreeg. Heb toch wel genoten van dit spel.

Geluid : 10*

Graphics : 4*

Besturing : 6*

Langetermijn : 7*

Gameplay : 10*

Mogelijkheden : 8*

Multiplayer -

Realistisch : 4*

Gast
geplaatst: vandaag om 12:49 uur

geplaatst: vandaag om 12:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.