Pinball: Revenge of the Gator (1989)

Alternatieve titel: Revenge of the 'Gator

Game Boy / Nintendo 3DS
Pinball

Ontwikkeld door HAL
Uitgegeven door HAL

In deze flipperkastsimulatie moet je er voor zorgen dat de bal niet wordt opgegeten door krokodillen. Het speelveld beslaat vier schermen. In het bovenste scherm moet je voor een extra bal herhaaldelijk een vis zien te raken die de krokodil voedt en uiteindelijk zo dik wordt dat hij losbreekt. Eén scherm daaronder moet je drie krokodillen raken voor 'ball savers'. Het scherm daaronder heeft een fruitautomaat dat met de bal is te bedienen. Het onderste scherm geeft toegang tot verschillende bonusrondes en kortere wegen naar de andere schermen, maar het is ook het scherm waar je een bal kunt verliezen.

avatar van theo79
Leuk flipperspel voor de game boy. Vroeger best vaak gespeeld.