menu

The Muppets: On with the Show (2003)

Alternatieve titel: Jim Henson's Muppets: On With The Show!

mijn stem
1,50 (1)
1 stem

Game Boy Advance / PC
Action
single player

Ontwikkeld door Vicarious Visions
Uitgegeven door Activision en TDK

De Muppets gaan door met hun show en jij moet hen daarmee helpen om de optredens foutloos te laten verlopen. Er zijn zes minigames te spelen en twee verborgen bonusgames. Je moet Kermit helpen om banjo te spelen zonder dat andere muppets hem van zijn bootje duwen, de Zweedse chef moet de keuken vrijhouden van ratten door ze met een pan te slaan, Bunsen Honeydew en Beaker moeten de verkeerde onderdelen van een lopende band halen, stuntman Gonzo the Great moet tegen een muur botsen zonder door de obstakels op de weg geraakt te worden, Animal moet op de muziek het juiste ritme drummen en Miss Piggy moet Kermit redden in een gevecht met een prehistorisch varken.

zoeken in:
avatar van PC.ENGINE.FAN
1,5
Ik ben een liefhebber van de oude muppetsafleveringen. Het valt me op dat elke film en elk computerspelletje dan ook allemaal zo slecht en kinderachtig zijn.

Neem nou deze: sinds wanneer waren de Muppets dan echt op kinderen gericht, daar had Jim Henson toch sesamstraat voor?? En het lijkt wel of de doelgroep voor On with the Show tussen de 4 en 8 jaar moet liggen. De onderdelen hebben een niveau van het kaliber, vul de ontbrekende letter in

WOESTIJNV_S

Ja, en dan heb je al gewonnen. Om er nog een grotere belediging van te maken zijn de hogere moeilijkheidsgraden vergrendeld en kun je alleen op EASY spelen.
Welk kind van tussen de 4 en 8 had er toen al een Gameboy Advance?? Geef kinderen liever een blokkendoos en respecteer de Muppets!!

Gast
geplaatst: vandaag om 13:41 uur

geplaatst: vandaag om 13:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.