menu

SMITE (2012)

Alternatieve titel: Smite

mijn stem
3,75 (8)
8 stemmen

PC / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch
RPG / Action
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Hi-Rez
Uitgegeven door Hi-Rez

Smite is een multiplayer online battle arena (Moba) spel, geïnspireerd door DOTA, maar in plaats van een overhead-camera wordt het gespeeld in de derde persoon perspectief. Spelers kiezen uit mythische goden waarmee ze in een team van vijf vechten voor de heerschappij over de arena.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=iG8vEtFmUxo

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Re51DeNt_Ev1L
4,0
Echt de moeite. Indien je LOL speelt of gespeeld hebt moet je deze zeker ook eens proberen. Naar mijn mening zelfs beter dan League . Hou wel van het Third person perspectief.

Heb hier ook een review over geschreven op mijn site. Indien jullie deze eens willen lezen. Breng gerust eens een bezoekje

Duo Review: Smite | GamebreakGamebreak

avatar van Banjo
Ziet er ook wel vermakelijk uit in de zelfde stijl als Paladins (2016)

Gast
geplaatst: vandaag om 06:48 uur

geplaatst: vandaag om 06:48 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.