menu

Family Guy: Back to the Multiverse (2012)

mijn stem
3,71 (7)
7 stemmen

PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Action / Adventure
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Heavy Iron
Uitgegeven door Activision

Stewie reist samen met Brian verschillende universa af om op zoek te gaan naar zijn aartsvijand: zijn gemene tweelingbroer Bertram. Deze heeft zijn zinnen gezet op Quahog, en wil het stadje koste wat het kost vernietigen. Zowel Stewie als Brian hebben hun eigen unieke wapens en vaardigheden waarmee ze het tegen hun vijanden op kunnen nemen. Zo heeft Stewie de beschikking over een golfclub welke hij kan gebruiken bij mêlee gevechten. Het spel bevat een coöperatieve modus waarin je de verhaallijn samen met een andere speler kunt doorlopen.

zoeken in:
SouthParkFan
Dit MOET IK HEBBEN.

Eerst even een xBox en PS3 aanschaffen... xD

4,0
Enorm grappige game. Niet de beste game ooit gemaakt, maar vermaak me er prima mee. Net level 4 gehaald, pussywhipped, wat ik overigens het minste level vond tot nu toe.

4,0
blijft een heerlijke game.
lekker piraatje gespeeld.
wel verrekte moeilijk dit level, maar wel fijn dat je wel je eigen leven houd en de levelboss zijn leven niet terugkrijgt. Maakt het uiteindelijk wat makkelijker.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:25 uur

geplaatst: vandaag om 11:25 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.