menu

Fantastic Night Dreams: Cotton (1991)

Alternatieve titel: Fantastic Night Dreams: Cotton - Original

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Arcade / TurboGrafx-16 CD / PlayStation / NeoGeo Pocket Color / PlayStation Portable / PlayStation 3 / PlayStation Vita / Nintendo Switch / PC / PlayStation 4
Shooter
single player

Ontwikkeld door Success
Uitgegeven door Success, Sega, Hudson, Namco, Electronic Arts, SNK en Turbo Technologies

Een duisternis heeft de wereld overgenomen, de morgenstond breekt niet meer aan en het land raakt overspoeld met monsters en demonen. De jonge heks Cotton kan dit echter niks boeien, het enige wat haar bezig houdt is haar favoriete snoepgoed 'Willows'. Ze besluit op haar bezemsteel op zoek te gaan, maar voordat ze kan vertrekken vraagt het elfje Silk haar om hulp. Met de belofte van een extra lekkere 'Fairy Willow' weet ze Cotton over te halen om samen de kwade krachten die het land kwellen uit de lucht te knallen.

zoeken in:
avatar van Banjo
Dit vind ik een bijzonder matig uitgewerkt spel, wat veel leuker en plezanter is dat is deze Cotton Reboot! (2021) - GamesMeter.nl.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:14 uur

geplaatst: vandaag om 15:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.