Tom Clancy's Rainbow Six: Rogue Spear (1999)

PC / PlayStation / Macintosh / Sega Dreamcast
Shooter / Strategy

Ontwikkeld door Red Storm en Saffire
Uitgegeven door Red Storm, Take-Two, Ubisoft, Revival, Novitas, Swing! en MacSoft

Rainbow Six Rogue Spear oriënteert zich op tactische actie. Hierbij wordt de speler gedwongen gebruik te maken van de squad dat hij onder zijn commando heeft, en moet tactisch te werk gaan. Zo zul je kampen moeten infiltreren, teroristen uitschakelen en gijzelaars redden.

Leuk spel!
Het borduurde verder op het uitstekende origineel en deed dat niet verkeerd. Het blijft mooi om squad base de terroristen flink op de flikker te geven.
Niet dat de vijand nou zo geweldig was, maar toch...
Heb het al heel, heel lang niet meer gespeeld (Vegas 2 ga ik zeker wel spelen) dus ik weet niet zo veel meer te melden. Wel dat ik goede herinneringen aan dit spel had.