menu

Eco Fighters (1993)

Alternatieve titel: Ultimate Ecology

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Arcade / PlayStation 2 / PlayStation Portable / Xbox
Shooter
single player / multi player

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom

De ondernemer Goyolk K. vormt een bedreiging voor de aarde met zijn vervuiling. De wetenschapper Dr. Moly stuurt ecologische vredesvechters op pad om de aarde te beschermen tegen de vervuiling. Het spel is een side-scrollende shooter waarin de speler voor het gevechtsvliegtuig vier verschillende wapens kan gebruiken. Elk wapen heeft een strategische functie, waardoor er zorgvuldig voor een wapen moet worden gekozen. Met een tweede functieknop kan het wapen rondom het gevechtsvliegtuig worden geroteerd.

zoeken in:
avatar van PC.ENGINE.FAN
3,0
Ik hoopte dat Capcom na Area88 en US navy met een nog mooier vervolgdeel zou komen in de tijd dat graphics en geluid steeds beter werden. Geheel tegen de verwachting in kwamen ze met deze Ecofighters. Het heeft wel een beetje dezelfde sfeer, maar speelt heel anders en heeft niet meer alle realistische gevechtsvliegtuigen. De graphics zijn wel weer heel goed, maar wat heb ik daar dan aan als ze van het oude spelconcept afwijken.

Nu las ik onlangs dat de bedenker van dit spel ooit eens een prijsvraag had gewonnen en mocht zeggen waar ze een spel over moesten maken. Dat is uiteindelijk dit geworden. Ach jee, dán pas snap ik waarom het zo'n braaf spelletje is geworden.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:06 uur

geplaatst: vandaag om 11:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.