Watch_Dogs (2014)
Alternatieve titel: Watch Dogs
3,36
(84)
PC / PlayStation 3 / PlayStation 4 / Xbox 360 / Xbox One / Nintendo Wii U / Google Stadia
single player / online
Ontwikkeld door Ubisoft
Uitgegeven door Ubisoft
In dit third person actiespel heeft een Central Operating System de stad Chicago in zijn greep. De speler, die de rol van hacker Aiden Pearce op zich neemt, verzet zich tegen dat systeem, dat er op gericht is mensen te volgen en informatie over ze op te slaan via mobiele telefoons en online profielen. Als hacker kan Pierce de stad letterlijk als wapen gebruiken, zoals telecommunicatie plat leggen en stoplichten aan- of uitzetten.
geplaatst: 31 maart 2014, 10:45 uur
Confusie schreef:
Laatste trailer laat zien dat de downgrade toch echt serieuze biz is vrees ik.
En ergens vind ik dat wel jammer als je ze je eerst lekker maken met van die redelijk spectaculaire beelden.
Toch hopen dat het uiteindelijk iets meevalt, wat we er nu van zien is voor de ps3 niet eens bijzonder.
Laatste trailer laat zien dat de downgrade toch echt serieuze biz is vrees ik.
Welke trailer is dat?
geplaatst: 31 maart 2014, 11:17 uur
Watch Dogs Chicago Trailer - gamekings.tv
Deze.
Ziet er wel nice uit verder. Denk dat het sowieso wel een vette game gaat worden.
Qua graphics zullen we het wel zien. Begint een beetje afgezaagd te worden om te zeggen, maar het is niet alles nee. Al is het uiteindelijk resultaat van Far Cry 3 nog altijd wel een lichtelijk ongemakkelijke herinnering.
Zoiets moeten ze echt niet mee aankomen, het is immers ps4 in mijn geval.
Erg benieuwd.
Deze.
Zoiets moeten ze echt niet mee aankomen, het is immers ps4 in mijn geval.
Erg benieuwd.
geplaatst: 31 maart 2014, 12:03 uur
Grafisch ziet het er nog steeds goed uit, maar verre van de oorspronkelijke grafische kwaliteit inderdaad die eerder werd getoond. Als de mogelijkheden echter zo uitgebreid zijn als de trailer doet blijken, dan twijfel ik niet aan de verdere kwaliteit van Watch Dogs.
Far Cry 3 werd ook grafisch flink gedowngrade, echter het zag er nog steeds best goed uit, en uiteindelijk vond ik het een geweldige sfeervolle game vol met uitstekende personages, dialogen, muziek en plot.
geplaatst: 18 april 2014, 15:34 uur
Hoe vet zou het trouwens zijn als ze bij de intro van Watch Dogs, My Kind of Town van Frank Sinatra draaien. Zal wel niet, maar een man mag dromen.
geplaatst: 18 april 2014, 15:47 uur
Ik vraag me trouwens af of je naar radiozenders zal kunnen luisteren à la Grand Theft Auto. Wat dat betreft heb ik niets over de soundtrack gelezen.
geplaatst: 24 april 2014, 20:46 uur
MP modes en walktrough:
Breaking Down Watch Dogs' Multiplayer Modes ? Will They Be Meaningful? - Features - www.GameInformer.com
Ik heb wel vertrouwen in de game. Pre-order geplaatst ( xbox one
Ik heb wel vertrouwen in de game. Pre-order geplaatst ( xbox one

geplaatst: 1 mei 2014, 10:32 uur
geplaatst: 1 mei 2014, 22:56 uur
Ja en zeker de pc versie is grafisch toch echt heel erg mooi!
Ik ben heel erg benieuwd naar de Vigilante Edition die bij mij bezorgd gaat worden!
Enige wat me wel heel erg lijkt te verbazen is dat de 20 euro goedkopere "Special Edition" meer content lijkt te bevatten dan de andere versies! De special edition krijg je als je de normale versie (!) pre-ordered... Erg vreemd, ik mag toch hopen dat de duurdere versies al deze extra content ook hebben!

geplaatst: 2 mei 2014, 09:32 uur
Ik heb even voor je gekeken Thorak. Het is inderdaad een beetje vaag allemaal, maar dit heb ik kunnen vinden:
Special Edition (€ 60,-):
Vigilante Edition (€ 90,-):
Dedsec Edition (€120,-):
Het lijkt er dus op dat jouw editie alleen het Palace Pack heeft. Als je hem hebt gepre-orderd krijg je waarschijnlijk de Breakthrough Mission van de Special Edition er gewoon bij. Deze zal er denk ik gewoon als code bijzitten. Zo doen ze dat namelijk bij die acties van de gewone editie voor de prijs van de Special Edition. Een grote lap tekst, maar ik hoop dat je er iets aan hebt.
Special Edition (€ 60,-):
De Special Edition bevat een extra Single-player missie, namelijk de Breakthrough Mission Pack.
Vigilante Edition (€ 90,-):
- Steelbook
- DedSec Collector box
- Watch_Dogs Artbook
- Kaart van Chicago
- Set van 4 verzamelkaarten: ontdek de iconische Watch_Dogs personages via augmented reality
- Set van 3 exclusieve badges.
- 3 single-player missies, goed voor 60 minuten extra gameplay: Palace Pack, Signature Shot en Breakthrough Mission Pack
- Steelbook
- DedSec Collector box
- Watch_Dogs Artbook
- Kaart van Chicago
- Set van 3 exclusieve badges.

geplaatst: 2 mei 2014, 17:01 uur
Dat had ik ook gezien ja, maar het maakt het eerder onduidelijker dan duidelijker. Het zijn niet alleen de single player missions, maar ook nog player skins en wapens.
geplaatst: 3 mei 2014, 17:03 uur
Wat ik eruit begrijp, is dat je de meeste skins krijgt bij een pre-order. Als je dit hebt gedaan zul je denk ik die skins en wapens er ook bij krijgen.

geplaatst: 14 mei 2014, 15:50 uur
Toch blijft het jammer dat de gamer weer wordt voorgelogen; tot ziens 1080p en 60 FPS.
geplaatst: 14 mei 2014, 16:22 uur
Shinobi schreef:
Voor de consoles wel ja.

spelfreak
geplaatst: 14 mei 2014, 20:50 uur
Ik wil ook niet "PC-master racy" gaan doen. Maar dit is dus precies de rede dat ik een PC heb gebouwd. Het is niet alsof ik een beest heb, maar nu heb ik toch de keuze om te zeggen: "Ik wil minder AA/Textures en 60 FPS" of "Ik heb liever betere graphics en 30 FPS". Dat ik die keuze kan maken, vooral in games die een goede settings scherm hebben, waar je alles kan tweaken tot de textures op de tenen van een personage, is echt een geschenk uit de hemel.
geplaatst: 15 mei 2014, 08:44 uur
Elke rationele gamer weet dat de pc altijd krachtiger zal zijn dan een console.
Ik kies altijd voor een console, omdat ik het gemakkelijker vind en ik lekkerder kan zitten.

geplaatst: 15 mei 2014, 13:58 uur
Dat kan met een pc tegenwoordig ook hoor. Controller aansluiten en hdmi naar de televisie en klaar.
geplaatst: 15 mei 2014, 13:59 uur
Ik doelde meer de PS4, aangezien de Xbone een dergelijke resolutie toch nooit haalt. Vanzelfsprekend krijgt de pc uiteraard de beste versie.
Inmiddels is de game 'gold' gegaan, maar alsnog twee weken wachten.

AvMerode
geplaatst: 24 mei 2014, 15:10 uur
Gister mee bezig geweest op de pc en het is wel een ander soort free roam/a la gta game.
De missies zijn sneak/stealth achtig en er is afwisseling vanwege het gebruik van je telefoon/ smartphone.
Hack camera's en via camera's kun je telefoons, alarm systemen etc. hacken en uitschakelen.
Verder kun je telefooncellen en andere objecten hacken en laten exploderen of uitschakelen (dit geeft een mooi effect weer wanneer er iemand in de buurt staat van het object dat explodeert).
Verder kun je telefoons hacken en zien of iemand een mogelijke crimineel/moordenaar is.
Als zijn text messages en gesprekken mogelijk aanleiding geven tot moord, dan kun je in actie komen als je de persoon blijft volgen (of de locatie waar het gevaarlijke gesprek of text message weg kwam).
Het is misschien niet de free roam game waar ik op gehoopt had, maar het is een prima free roam/action/stealth/hacking game.
Had namelijk een totaal futuristische gamewereld verwacht, maar het komt meer over als de tegenwoordige wereld waar we nu in leven.
Heb nog niet zoveel gespeeld en verveel me ook zeer snel met tegenwoordige games (vooral free roam games), maar ik zal deze zekersteweten een kans geven en uitspelen.
geplaatst: 25 mei 2014, 10:14 uur
De verzadiging van GTA5 is nog volledig, ik hoop op een totaal andere ervaring.
geplaatst: 25 mei 2014, 14:03 uur
Ik ben er op de ps3 enkele uren mee aan de slag geweest maar ik ben wel teleurgesteld.
Eerste indruk:
Grafisch.
Vooral grafisch is het slecht. In het begin was ik nog vrij positief, de character zag er best goed, de gezichten van anderen en de binnenruimtes waren prima. Toen ik even later in het daglicht ging freeroamen viel mijn mond open van verbazing. Heel dof en onscherp. Het zag er echt niet uit! De kwaliteit komt in de buurt van gta 4 en dat is toch heel triest. Het meeste vreemde is nog wel dat de grafische kwaliteit heel erg verschilt. In sommige stadsdelen is het grafisch best okay, maar Far Cry 3 en GTA 5 niveau worden nergens gehaald.
Physics
Te triest voor worden. De gebruikte physics engine is zwaar verouderd. Ik krijg gewoon flashbacks van games van jaren geleden. Autorijden is niet prettig en maakt bovendien rare bewegingen zodra je ergens crasht of tegenaan loopt. Beschadigingen zijn vaak nauwelijks zichtbaar. Het beweegt allemaal heel onnatuurlijk. Bij schietpartijen is de AI heel slecht.
Verhaal
Nog weinig mee gedaan. Het begint wel goed en veelbelovend. De cut scenes zitten goed in elkaar. Je kunt bijna alles hacken, hierdoor krijg je heel veel tekst in het beeld maar dat is denk ik een kwestie van wennen.
Stad
Ik heb voornamelijk liggen te freeroamen. De stad is op zich wel levendig maar er is weinig interactie waardoor freeroamen minder leuk is als bij GTA 5. De map is wel héél groot en er zijn best veel zijmissies op de map aangegeven.
Ik ben heel benieuwd hoe de ps4 versie is.
Eerste indruk:
Grafisch.
Physics
Verhaal
Stad
Ik ben heel benieuwd hoe de ps4 versie is.
geplaatst: 25 mei 2014, 14:15 uur
Volgens mij gaan er een hoop mensen teleurgesteld worden door deze game.
geplaatst: 26 mei 2014, 00:42 uur
Het is al een tijdje bekend dat de console versies de grafische verwachtingen niet waar gaan maken, alleen de pc versie is grafisch echt mooi om te zien.
geplaatst: 26 mei 2014, 08:48 uur
Thorak schreef:

geplaatst: 26 mei 2014, 17:54 uur
Ik vind het met name zielige miereneukerij om kromme vergelijken...
geplaatst: 27 mei 2014, 00:31 uur
-marco- schreef:
Ga het morgen zelf ervaren op de one
joh,echt?! De grote gamesites zeggen dat bij alle grote titels.(quote)

Anyway
geplaatst: 27 mei 2014, 11:46 uur
Ik ben hem nu op de pc aan het spelen en je merkt inderdaad dat deze game een downgrade heeft gehad vergeleken met eerdere beelden, maar lelijk is hij zeker niet. De gameplay is super en de AI vind ik ruim voldoende. Een cijfer geef ik pas als ik het verhaal uitgespeeld heb.