Original War (2001)

PC
Strategy / RPG

Ontwikkeld door ALTAR
Uitgegeven door Virgin

Als een Amerikaanse militaire expeditie, tijdens de eerste wereldoorlog, een vreemd object ontdekt op Russisch grondgebied, word het gelijk verder onderzocht. Het object, EON, blijkt een tijdreismachine van alien afkomst te zijn, maar de krachtbron hiervoor, een mineraal bekend als Siberite, is op onze planeet niet te vinden en het onderzoek wordt gestaakt. Maar vele jaren later, met betere scantechnieken ontdekt men een grote hoeveelheid Siberite, diep onder de syberische grondlaag. Al snel breekt er een nieuwe oorlog uit om het zeldzame materiaal te bemachtigen. De VS besluit hierop om een speciaal team terug in de tijd te sturen om aldaar het mineraal op te graven en te transporteren naar het heden.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.