The Elder Scrolls V: Dawnguard (2012)
PC / PlayStation 3 / Xbox 360 / PlayStation 4
Ontwikkeld door Bethesda
Uitgegeven door Bethesda
In deze uitbreiding op Skyrim, zal de speler moeten kiezen tussen twee verschillende kampen. Aan de ene kant de Vampieren, die erop uit zijn de zon uit te schakelen en bereid zijn jou een van hen te maken. En aan de andere kant de Dawnguard, die dit willen voorkomen en jouw hulp nodig hebben om de Vampieren voor eens en voor altijd uit te roeien.
Informatie over Dawnguard.
Maar kan je nu als vampier ook gewoon overdag spelen? In sommige beelden van deze DLC zie ik spelers in vampervorm gewoon in de zon spelen. Ik dacht dat dat in Skyrim niet kon.
Volgens de makers is deze DLC vooral voor mensen die minimaal level 10 zijn? Ik ben wel benieuwd wat het level van sommige mensen is die Skyrim hebben uitgespeeld.
Zou dat betekenen dat je verder dan level 81 kan komen in dit spel? Anders zouden mensen die al tot de max zitten overnieuw moeten beginnen voor de achievements.
En kan je tijdens het spelen van de DLC ook nog gewoon andere dingen in Skyrim doen, of zit je echt vast in de DLC? Anders moet ik ervoor zorgen dat ik alles in Skyrim heb gedaan voordat ik hieraan begin.
En het lijkt mij wel logisch dat je nog gewoon terug kan naar skyrim zelf.
Heb trouwens ook een beetje gameplay gezien maar volgens mij ben je flink overpowered als je zo'n vampier gaat spelen. Voor mij wordt het een Dawnguard denk ik.

Verder ben ik Skyrim nog niet uitgeweest dus je kan nog overal heen.
Jammer, na de belofte dat de DLC ' groots' zou worden had ik gehoopt op nieuwe omgevingen met aanvulling.
Er is dus kans dat Dawnguard gewoon Xbox exclusive is en dat hij niet op de pc/ps3 wordt uitgegeven. Nu ik er aan denk, ik heb nergens zien staat dat en wanneer hij op de pc/ps3 uitkomt.
Vreemd, ze kunnen toch gewoon even zeggen of er een pc/ps3 versie komt?
Of ze weten nog steeds niet zeker of die er wel komt. In dat geval kan het ook nog wel even duren voor het er komt.
Deal met Microsoft geweest dat het tijdelijk een exclusive was voor de 360. Zal wel een marketing ding zijn geweest.
Het is nu op steam beschikbaar voor €20,-